מהם המרכיבים העיקריים של הסושי?

מהם המרכיבים העיקריים של הסושי?

סושי הוא אומנות קולינרית של ממש, אשר נשענת על האיכות ועל הטריות של מכלול המרכיבים שלה.
במסעדת הסושי שלנו, אנו מקפידים באופן מדויק ודקדקני במיוחד על בחירת המרכיבים העיקריים שבסופו של דבר ירכיבו את הסושי המושלם שלנו.
אז מהם המרכיבים העיקריים של כל סושי? אין כל צל של ספק כי הבסיס של כל סושי מעולה הוא הדג אשר ממוקם במרכז הרול, ואתם יכולים להיות סמוכים ובטוחים כי הדג שלנו יהיה באיכות ובטריות הגבוהה ביותר שניתן להעלות על הדעת.
בכלל זאת, נציין כי הדג שאנו משתמשים בו נבחר בקפידה על ידי מיטב מומחי האוכל האסייתי, על מנת להבטיח טעם כמו גם מרקם מעולים ועסיסיים שחובבי סושי יעריכו ואף יעריצו.
למה זה כל כך חשוב שלנו? אנו מבינים כי איכות הדג היא לא פחות מהנשמה של הסושי, והמחויבות שלנו להבטיח לכם חוויה קולינרית משובחת מלבד דגים, אין ספק כי גם לירקות שאנו משתמשים בהם יש חשיבות עליונה מבחינתנו.
הרי, במהות שלו, סושי הוא למעשה שילוב מנצח בין הדגים לבין הירקות שהוא עוטף.
רכיבים אלו חייבים לייצג רעננות ואיכות בלתי מתפשרת, והם מכינים את הבמה למסע קולינרי יוצא דופן.
אנו בוחרים באופן ידני את הירקות הטריים ביותר שיש בנמצא, על מנת להבטיח כי הם משלימים את הדג באופן הרמוני ומוסיפים קראנצ'יות מהנה.
השילוב של מכלול המרכיבים האיכותיים הללו הוא מה שבסופו של דבר מייחד את הסושי שלנו, ויוצר תענוג של החושים בכל ביס וביס.
כמובן כי למעט הדגים והירקות, יש עוד מרכיב לא פחות מחיוני עבור סושי מושלם – אורז.
אורז הוא המרכיב הבסיסי בסושי, אשר שומר על צורתו העגלגלה של הרול ואשר מחבר בין שלל המרכיבים.
אורז סושי, אשר מכונה לעיתים קרובות גם שארי או סומשי, הוא אורז קצר גרגירים אשר מתובל בתערובת עסיסית של חומץ אורז, סוכר ומלח.
לצד כל סושי ייחודי תוכלו למצוא כמובן גם רוטב או מתבל שיקפיצו את שילוב הטעמים לשלב הבא.
הרטבים הנפוצים ביותר הם רוטב סויה, העשויה מפולי סויה, והוואסבי, שהוא המשחה הירוקה והחריפה המוכרת לכולנו.
Facebook
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חזור